Eerste verkoper Esso Langesteijn (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij Esso Langesteijn ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

Esso Langesteijn
Korte Langesteijn 2
3342 LH HENDRIK-IDO-AMBACHT, Nederland

Bekijk deze vacature

Eerste verkoper BP Hintham (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij BP Hintham ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

BP Hintham
Jan Heijmanslaan 92
5246 BM ROSMALEN, Nederland

Bekijk deze vacature

Eerste verkoper Haan Donkersloot (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij Haan Donkersloot ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

haan Donkersloot
Voorzand 1
2984 BH RIDDERKERK, Nederland

Bekijk deze vacature

Eerste verkoper BP Bolnes (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij BP Bolnes ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

BP Bolnes
Benedenrijweg 184
2987 VB Ridderkerk, Nederland

Bekijk deze vacature

Eerste verkoper Shell Willemsbos (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij Shell Willemsbos ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

Shell Willemsbos
Rijksweg A28 1
8077 PZ HULSHORST, Nederland

Bekijk deze vacature

Eerste verkoper Haan Arnhem (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij Haan Arnhem ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

haan Arnhem
Doctor C. Lelyweg 31
6827 BH ARNHEM, Nederland

Bekijk deze vacature

Eerste verkoper Shell Salvatorplein (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij Shell Salvatorplein in Arnhem ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

Shell Salvatorplein
Salvatorplein 1
6832 AB Arnhem, Nederland

Bekijk deze vacature

Eerste verkoper Shell Nesselande (24-32 uur)

Als eerste verkoper bij Shell Nesselande ben je van alle markten thuis. Je leert de shop door en door kennen, zorgt ervoor dat het station netjes en schoon blijft en ondersteunt je tankstation manager met diverse taken. 

Shell Nesselande
Brandingdijk 2
3059 RB Rotterdam, Nederland

Bekijk deze vacature