Tony’s coffee & more

Genieten van heerlijke lavazza koffie en unieke non food aanbiedingen

Naast de koffie en easy food zijn er bij Tony’s coffee & more diverse service modules geplaatst, sommige zijn het hele jaar door verkrijgbaar en andere zullen periodiek wisselen, zo is er altijd iets nieuws te ontdekken bij Tony’s. Verkrijgbaar zijn onder andere de auto gerelateerde service artikelen, een selectie giftcards en e-vouchers, haan spaaracties en iQos.

Bezoek onze website  www.tonys.nl voor meer informatie

Lavazza

Sinds 1985 uitgegroeid tot het nummer 1 koffiemerk van Italië en wereldwijd geliefd door barista’s.

Wat Lavazza betreft, wordt kwaliteit niet “gecontroleerd”, maar “opgebouwd”. Het is een dagelijks proces waar iedereen bij is betrokken en dat een essentieel onderdeel is van iedere productiefase.

Lavazza werknemers houden van hun werk en zullen zelfs de goede dingen nog verder proberen te verbeteren. Innovatieve technieken die op innovatieve manieren worden toegepast: dat zijn de basiswaarden sinds Luigi Lavazza investeerde in wat in die tijd de modernste branderij ter wereld was en een gloednieuwe manier van verpakken uitvond om meer koffie te kunnen produceren met een betere kwaliteit

Lavazza koffie – To stay, take away of voor thuis

Onlangs berichtte het Foodservice Instituut dat koffie –écht goede koffie- steeds belangrijker wordt. Daarom werkt Tony´s nauw samen met het nummer één koffie merk van Italië, Lavazza. De kwalitatief hoogwaardige horeca boon, innovatieve koffiemachines, barista trainingen en zorgvuldige service zorgen voor een koffie beleving op top horeca niveau bij Tony’s.

Naast koffie om ter plekke te nuttigen of onderweg mee te nemen, biedt Tony’s coffee & more ook de Lavazza A modo mio machines, melk opschuimers en Lavazza koffie capsules voor thuis. Nieuw toegevoegd zijn ook de Nespresso* Compatible Capsules, Lavazza capsules welke te gebruiken zijn in een Nespresso* machine. Het ‘easy food’ assortiment bestaat uit een selectie van hoogwaardige zoete en hartige snacks en sandwiches om het ontbijt of lunchmoment compleet te maken.

(*Nespresso® is een derde partij merk dat op geen enkele manier is gelieerd aan Luigi Lavazza S.p.A.)

Voor alle locaties ga naar Tonys.nl