Typisch Tony’s

Tony’s is onderdeel van familiebedrijf De Haan Minerale Oliën. De naam was dan ook zo gevonden. Tony de Haan, derde generatie werkzaam binnen het bedrijf, stond persoonlijk model voor het beeldmerk van Tony’s.
Tony’s staat voor de lekkerste vers bereide specialiteiten zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. We serveren de biologische en UTZ gecertificeerde premium boon van ‘Italy’s favorite’ Lavazza. Hierin zijn we uniek langs de Nederlandse wegen!
Kom langs en geniet van niet alleen al het lekkers maar ook de uitstekende service en gezellige zitplaatsen!

Tony’s kent inmiddels meerdere concepten, zo heeft Tony’s met Tony’s street food en Tony’s coffee & more voor ieder wat wils.

Bezoek onze website  www.tonys.nl voor meer info

Tony's street food Vrolijkheid

Tony’s street food

Kwaliteit staat op één bij Tony’s, vanuit onze open keuken serveren we alleen de beste producten met de grootste zorg. Om de kwaliteit hoog te houden verzorgen we trainingen & coaching voor onze collega’s en voeren we continue kwaliteitscontroles uit.
Ook aan de koffie die we serveren stellen we hogen eisen, daarom werken we samen met Italiaans top merk Lavazza en gebruiken we de bonen die ook in top restaurants worden gebruikt, hierin zijn we uniek langs de Nederlandse wegen!

Kom langs en laat je verassen door de gezellige en industriële inrichting,  die heerlijke Lavazza koffie variaties, delicious street food en vriendelijke service.

Graag tot ziens bij Tony’s!

Tony’s coffee & more

Tony’s coffee & more biedt heerlijke kwaliteitssnacks, top Lavazza koffie to stay, to take away of voor thuis!

Wij staan voor je klaar