Schade haan Parallelstraat

Ten eerste, onze oprechte excuses. Wij zijn enorm geschrokken van de situatie en we doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Vorige week is, naar later is gebleken, een fout gemaakt met een brandstoflossing op ons tankstation Haan Parallelstraat in Rotterdam. Uit onderzoek blijkt dat een klein deel benzine in de dieseltank terecht is gekomen, en vice versa. Hierdoor heeft men dus mogelijkerwijs problemen kunnen ervaren met hun voertuig na een tankbeurt op ons tankstation haan Parallelstraat. Probleem zit hem echter in de periode van de desbetreffende lossing en het moment waarop wij de eerste klachten hebben ontvangen. Uiteraard hebben wij vervolgens direct doorgepakt en de nodige maatregelen genomen. Helaas zijn er in de tussentijd wel klanten geweest die met hun voertuig hebben kunnen tanken en daar later dus mogelijkerwijs problemen mee hebben kunnen ondervinden. Dit betreuren wij uiteraard ten zeerste. Wij zijn momenteel bezig om dit met alle getroffen klanten volledig en netjes op te lossen. Daarnaast loopt er, in samenspraak met onze externe vervoerder, op dit moment nog een uitvoerig onderzoek naar de exacte toedracht.

Is er schade aan uw voertuig? Vul dan onderstaand formulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact kunnen opnemen over de verdere afwikkeling van uw schade. Liever direct telefonisch contact, dan kan dat via: 088 313 0400

 

Daarnaast willen we u vragen dit in alle eerlijkheid in te vullen. Wij onderzoeken elke schade en bekijken de bewijzen en camerabeelden van het tankstation.

Naam(Vereist)
Bewijs dag+tijd van tanken inclusief transactie tanken
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Prijsopgave herstelkosten
Max. bestandsgrootte: 5 MB.