Stations om even bij stil te staan

De Haan Minerale Oliën B.V. maakt deel uit van de Hametha groep en exploiteert een uitgebreid en groeiend netwerk van tankstations in Nederland. Onze tankstations zijn gelegen op strategische en makkelijk bereikbare  plaatsen in het gehele land. Bovendien levert De Haan Minerale Oliën via haar dochtermaatschappij Haan Fuelservice brandstoffen aan zelfstandige dealerstations, waardoor ons netwerk een landelijke dekking kent.

Eigentijdse formule

Met een eigentijdse formule voorzien onze haan, Esso, Shell en BP tankstations in de wensen en behoeften van de hedendaagse klant. De moderne voorzieningen van onze stations en servicegerichte instelling van onze medewerkers zorgen ervoor dat zowel de particuliere als zakelijke rijder de helderblauwe entourage van De Haan Minerale Oliën verkiezen.

Naast de verkoop van brandstoffen beschikken wij over moderne, gesorteerde shops met uitstekende koffie, bakkerij afdelingen met vers gebakken broodjes, wasstraten, roll-overs en wasboxen, de mogelijkheid tot het huren van aanhangers tot het gebruik maken van een geldautomaat op het tankstation.

Waarom haan tankstations?

  • Dichtbij

    er is altijd een haan locatie bij u in de buurt

  • Voordelig

    altijd goede deals en leuke spaarprogramma's

  • Goede service

    elke dag de beste kwaliteit is onze prioriteit