Haan assortiment en aanbiedingen

Voordelig shoppen, naast een uitgebreid assortiment

 • 2e artikel voor de halve prijs, geldig op zoetwaren en frisdranken bij al onze tankstations.
 • haan Olie, koelvloeistof en screenwash, kwaliteit tegen voordelige prijzen.
 • Ideaal voor het zomerseizoen, de BeneGas Light gasfles. Verkrijgbaar op vele locaties.
 • Aantrekkelijke koffie deals op al onze locaties.

Binnenkort weer tanken?

Wees welkom in onze shop en pak uw voordeel!

Vind uw tankstation

Spaaractie!

Vanaf 31 juli t/m 15 oktober kunt u sparen voor hoge kwaliteit Bourgini pannen voorzien van een luxe teflon antiaanbaklaag, tevens geschikt voor alle warmtebronnen en aanbevolen door 3-sterrenchef Jacob Jan Boerma!

Bij elke 10 liter brandstof ontvangt u één gratis spaarzegel. Met een volle spaarkaart van slechts 7 zegels ontvang u tot 60% korting op een van de Bourgini pannen. U kunt u volle spaarkaart inleveren tot en met 15 oktober 2017 bij de deelnemende tankstations. De eerste zegel hebben wij alvast voor u geplakt, zodat u nog maar 6 extra zegels hoeft te sparen.*

* Ook bij elk carwashprogramma naar keuze ontvangt u 1 gratis spaarzegel. Tevens ontvangt u 1 gratis spaarzegel bij iedere shopaanbieding. Spaaractie is niet geldig op tabaksartikelen en kansspelen. Spaarkaart is niet inwisselbaar voor contant geld.

Introductie LavAzza koffie in ons hele netwerk

Haan kiest voor kwaliteit en dus voor LavAzza koffie. In het voorjaar van 2017 zijn alle tankstations over op het LavAzza merk. De bonen die gebruikt worden voldoen aan de hoogste eisen en zijn UTZ- en Rainforest Alliance gecertificeerd.

 

 

 

Kom langs en overtuig u zelf!

BeneGas Light

De ideale gasfles voor een aangenaam en actief buitenleven. Het aanbod aan sfeervolle buitenaccessoires groeit elk jaar en biedt volop keuze voor iedereen die buiten een gezellige, exotische sfeer wil creëren. BeneGas Light past uitstekend bij al deze toepassingen. De fles is veilig, licht, praktisch, comfortabel en voorzien van een fraai, modern design. Klik hier voor de volledige lijst van verkooppunten binnen ons netwerk.

NIX18 - Niet roken, niet drinken

 

 

 

 

Waarom haan tankstation?

 • Dichtbij

  er is altijd een haan locatie bij u in de buurt

 • Voordelig

  met Blue One 95 tankt u altijd voordelig

 • Goede service

  bij haan wordt u geholpen met een glimlach