Altijd een vers assortiment met de beste producten

In onze bakkerij helpen we u snel, goed en vriendelijk. Of het nu gaat om een lekker ontbijt, een uitgebreide lunch of een warme snack. U heeft de keuze uit ruim 20 spatelrecepten die u kunt laten beleggen op een vers broodje. Naast locaties die voorzien zijn van verse sappen, kunt u overal genieten van koffie van de beste kwaliteit.

Luxe broodjes in een handomdraai

Met ons innovatieve spatelconcept in de bakkerij kunnen wij u op ieder moment van de dag een verse broodje aanbieden. Er wordt minder voedsel verspild én het is efficiënter. U kiest uw favoriete beleg uit en binnen een handomdraai spatelen wij het voor u in een vers broodje. Reken maar dat u het verschil proeft!

Daarnaast hebben wij diverse plekken in de winkel statafels. Daar kunt uw broodje eten en koffie drinken. Ook bieden wij op 21 locaties gratis Wifi, zodat u in de shop kunt werken en uw apparatuur kunt opladen.

100% gemak met onze Drive-Thru Bakkerij

Wel trek in een broodje of verse kop koffie, maar geen tijd of zin om de auto uit te stappen? Dan is onze Drive-Thru de ideale oplossing. Via de intercom geeft u uw bestelling door en zonder de auto te verlaten ontvangt u even later uw gekozen menu en/of drankje. Gemak dient de mens!

De drive-Thru is inmiddels al gevestigd op drie van onze snelweglocaties, namelijk Esso Het Veen aan de A50, Esso Willemsbos en Esso ’t loo aan de A28.

Waarom haan tankstation?

  • Dichtbij

    er is altijd een haan locatie bij u in de buurt

  • Voordelig

    met Blue One 95 tankt u altijd voordelig

  • Goede service

    bij haan wordt u geholpen met een glimlach